JOBBA HOS OSS


Drivkraften för oss som jobbar på K3 är att vi alltid vill vara bäst på det vi erbjuder våra kunder – att projektera och konstruera avancerade skydds- och kontrollsystem för elnät och sedan ute i fält ta i drift de stationer som systemen styr.  Idag är vi en uppskattad aktör i branschen och vi har de senaste åren haft en mycket god tillväxt.
 
Kunskap och intresse för elkraftsteknik är därför basen för att jobba på K3, de flesta av oss är högskoleingenjörer, men mycket av det andra som krävs, tex arbetsmetoder och projektledning kan du lära dig hos oss.  Vi som jobbar på K3 idag har roligt, dels för att våra kunder verkligen uppskattar vad vi hjälper dem med, dels för att vi är ett gott team!
K3 har två kontor som vi utgår ifrån, ett i Göteborg och ett i Västerås, men att jobba hos oss är oftast förenat med intensiva men berikande kundkontakter och mycket resande i Sverige. 
 
Vår allra största utmaning när vi växer vidare är att hitta nya medarbetare. Är du intresserad av att i framtiden bli en i vårt team är du välkommen att höra av dig till vår VD, Oscar Larsson (maila oscar.larsson@k3.se eller ring 070-311 86 42)

Vi söker bla;
Systemingenjörer ( Konstruktion, konfiguration och idrifttagning)
Idrifttagningsledare, Idrifttagare
Ansvarig för Service & Underhåll